Redactie Metro
Redactie Metro Sport 17 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Feyenoord wint met 4-0 bij dolend Heracles Almelo

Feyenoord heeft het uitduel met Heracles Almelo moeiteloos gewonnen. De eindstand van 4-0 was gezien de verhoudingen op het veld een logische uitslag. Calvin Stengs bezorgde de Rotterdammers met twee treffers een vroege voorsprong. Lutsharel Geertruida en Quinten Timber scoorden in de tweede helft.

Zo wist Hendrie Krüzen zijn eerste duel als tijdelijke opvolger van eerder deze week ontslagen John Lammers niet te winnen. Heracles gaat de winterstop in als nummer 15, met maar 1 punt meer dan het in de gevarenzone verkerende RKC Waalwijk.

Feyenoord verkleinde de achterstand op koploper PSV tot 7 punten. De Eindhovenaren nemen het om 20.00 uur nog wel op tegen AZ in Alkmaar. Feyenoord sluit de eerste helft van het seizoen woensdag af met een bekerwedstrijd tegen FC Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties