Redactie Metro
Redactie Metro Sport 4 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Norris blijft Verstappen voor in kwalificatie sprintrace

Max Verstappen begint in de sprintrace van de Grote Prijs van São Paulo vanaf de tweede plaats. De wereldkampioen in de Red Bull moest in de sprint-shoot-out Lando Norris in de McLaren voor zich dulden.

De Britse coureur klokte 1.10,622 in zijn laatste rondje. Daarmee was hij 0,061 seconde sneller dan Verstappen. Verstappens teamgenoot Sergio Pérez eindigde als derde. De Mexicaan staat op de tweede startrij met George Russell in de Mercedes naast hem.

Verstappen had zich vrijdag wel met de beste tijd gekwalificeerd voor de Grote Prijs van São Paulo die zondag wordt verreden. Eerst is er zaterdag de sprintrace. Die vindt plaats om 19.30 uur (Nederlandse tijd).

Meer sportnieuws lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Reacties