Redactie Metro Sport 4 nov 2023

PSV laat Heracles kansloos en wint ook elfde competitiewedstrijd

PSV is ook na elf speelronden zonder puntenverlies in de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen met 6-0 bij Heracles Almelo.

Heracles speelde een groot gedeelte van de wedstrijd met een man minder. Aanvoerder Justin Hoogma kreeg in de 21e minuut een rode kaart na een tackle op de enkel van Guus Til. Luuk de Jong benutte de penalty: 0-1. Kort voor rust verdubbelde middenvelder Jerdy Schouten de voorsprong.

Invaller Ismael Saibari viel in het begin van de tweede helft alweer geblesseerd uit. Zijn vervanger Malik Tillman zorgde voor de derde treffer. Daarna scoorden ook André Ramalho, Til en Ricardo Pepi nog.

PSV heeft na elf wedstrijden 33 punten en een doelsaldo van 41-5. Het elftal van trainer Peter Bosz ontvangt volgende week zondag PEC Zwolle. Eerst wacht woensdag de belangrijke ontmoeting met RC Lens in de Champions League.