Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 8 dec 2018 / 10:09 uur

Verstappen en Ricciardo trappen nog een keer lol

Wie fan is van Max Verstappen is automatisch ook beetje van Daniel Ricciardo gaan houden. De twee ploeggenoten van Red Bull Racing kunnen prima met elkaar door één deur en dat leverde altijd leuke filmpjes op.

Helaas vertrekt de Australiër naar Renault, maar niet voordat hij nog een goede 36 minuten met Verstappen op de bank ging zitten.

De twee bespreken onder andere de hoogte- en dieptepunten van het voorbije seizoen en wat Ricciardo het meest (en minst) gaat missen aan zijn ploeg. Tussendoor wordt er enorm veel gelachen, waaruit wel blijkt dat de twee in drie jaar tijd flink wat inside jokes hebben gekweekt.

Op een gegeven moment gaat het ook over hele andere dingen, zoals UFO’s en Bigfoot. Vervolgens wordt er ook nog het spelletje ‘Raad de Bokaal’ gespeeld. Maar het belangrijkste om te weten, is misschien wel dat Ricciardo verwacht op zijn vijftigste nog steeds vrienden te zijn met Verstappen. Hopelijk gooien ze er dan nog eens zo’n filmpje uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Verstappen en Ricciardo trappen nog een keer lol
Sluiten