Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 8 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Dronken Raikonen steelt de show op Formule 1-gala

Kimi Räikkönen heeft vrijdag de show gestolen tijdens het FIA Gala in Sint-Petersburg. De Finse F1-coureur had het prima naar zijn zin en dat was aan alles te merken. Dat het ook kwam doordat hij een drankje – Russische wodka – ophad, was overduidelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=4UqG_7LrPu4

Elke keer dat de bekende autocoureur in beeld wordt genomen, is hij druk aan het gebaren en praten. Zelfs als hij niet in beeld komt, is op een gegeven moment nog te zien dat hij met een sigaar in zijn hand een soort ‘cut’-gebaar probeert te maken.

Uiteindelijk moet hij nog het podium op. Dit seizoen werd hij immers derde in de eindrankschikking van de Formule 1. Sebastian Vettel en de FIA-officials lijken het gedrag van Räikkönen in ieder geval allemaal wel vermakelijk te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.