Jelmer Visser
Jelmer Visser Sport 25 jun 2018 / 18:15 uur

Bar biedt rondje shotjes bij elke duik Neymar aan

De meest markante speler aan de kant van Brazilië is superster Neymar. De 26-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain staat echter niet alleen bekend om zijn verfijnde techniek en neus voor de goals. Hij staat ook bekend om zijn theatrale gedrag en ligt nogal vaak op de grond.

Een Braziliaanse bar in Rio de Janeiro is dit ook opgevallen en biedt een rondje van het huis aan elke keer als de aanvaller een smakkerd op de grasmat maakt. Alle gasten krijgen dan een shotje aangeboden. Dit klinkt niet echt als een aantrekkelijke actie, maar meer als een zeer riskant drankspel.

Momento decisivo para o Brasil!Nesta quarta, abriremos mais cedo, as 14h.Venha torcer conosco com telão ao vivo,…

Gepostet von Sir. Walter Pub am Sonntag, 24. Juni 2018

Beslissende wedstrijd

Aanstaande woensdag is het erop of eronder voor de Goddelijke Kanaries. Hoewel het Zuid-Amerikaanse land op dit moment op de eerste plaats staat met vier punten, moet de laatste poulewedstrijd tegen Servië gewonnen worden om als winnaar uit de eerste ronde te komen. Bij een verlies tegen Servië en winst van de Zwitserse ploeg kan het elftal zelfs nog worden uitgeschakeld.

Neymar heeft tot dusver één goal gemaakt voor de Brazilianen. Hij maakte in de blessuretijd de 2-0 tegen Costa Rica: de wedstrijd die onder de strikte leiding stond van Nederlander Björn Kuipers. De Oldenzaalse scheidsrechter ergerde zich zichtbaar aan het theatrale gedrag van Neymar en liet met een handgebaar zijn ongenoegen blijken.

Hoeveel drank de Sir. Walter Pub heeft ingeslagen is niet bekend.

https://twitter.com/Ahmed__Wagih/status/1010150403982405632

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bar biedt rondje shotjes bij elke duik Neymar aan
Sluiten