Daisy Heyer
Daisy Heyer Sport 21 jan 2018 / 21:20 uur

Voetbalfan plast in bidon keeper

Een voetbalfan van de Engelse club Middlesbrough is viral gegaan met een filmpje waarin hij in de waterfles van de keeper van de tegenpartij urineerde en die vervolgens teruggooide naar de nietsvermoedende keeper. De dader is opgepakt.

Het voorval gebeurde zaterdagavond tijdens een wedstrijd tegen Queens Park Rangers. Middlesbrough won de wedstrijd met 3-0, maar schijnbaar kon de voetbalfan van tevoren zijn haat tegen de tegenpartij niet bedwingen. Op een filmpje dat rondgaat op internet zie je de man eerst in een bidon plassen en die vervolgens weer het doel in gooien. De waterfles werd eerder waarschijnlijk door een supporter die het veld in gerend was gepakt.

Gedronken

Of de keeper ook daadwerkelijk nog uit de bidon heeft gedronken is niet bekend. Wereldwijd wordt schande gesproken van de actie. De man is inmiddels gearresteerd, meldt de politie. Die gaan er alles aan doen om de man een levenslang stadionverbod op te leggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetbalfan plast in bidon keeper
Sluiten