Johan van Boven
Johan van Boven Sport 13 sep 2016 / 08:35 uur

PSV-fans steken weer vuurwerk af bij hotel Atlético

Met de 0-0 van vorig seizoen hebben enkele fanatieke supporters van PSV wederom geprobeerd om de spelers van Atlético Madrid uit hun slaap te halen. De fans staken – net als in februari van dit jaar – vuurwerk af bij het spelershotel van de Spaanse ploeg. „Guess who’s back, Atleti”, luidt de begeleidende tekst op de Facebookpagina van Vak T.

De Eindhovenaren werken dinsdagavond in eigen huis de eerste groepswedstrijd af in poule D van de Champions League. Vorig seizoen stonden de twee ploegen in de tweede ronde tegenover elkaar. Zowel in Brabant als Madrid eindigde de wedstrijd in 0-0, waarna Atlético via strafschoppen aan het langste eind trok.

De coach van de bezoekers uit Spanje maakte maandag nog een mooi compliment aan het adres van de PSV-supporters. „Het kan voor ons een lastige wedstrijd worden, want de sfeer is hier in het stadion altijd goed.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
PSV-fans steken weer vuurwerk af bij hotel Atlético
Sluiten