Beautify.nl
Beautify.nl Opvallend 19 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Viraal op TikTok: een vork gebruiken voor je make-up is de nieuwste beauty-hack

We hebben al genoeg make-uptrends voorbij zien komen op social media, maar deze nieuwe trend spant de kroon. Mensen gebruiken op TikTok namelijk massaal een vork om hun neus te contouren en het internet gaat compleet los.

Want hoewel je het niet op het eerste gezicht zou verwachten, lijkt deze TikTok-hack een echte uitvinding te zijn. Niet alleen handig om mee te eten…

Make-up hacks

Social media staat tegenwoordig bomvol met de meest prachtige make-up hacks en trends. Zo helpt deze geniale make-up hack je om van je wallen af te komen en leg je met deze virale make-up hack alle aandacht op je ogen. Hoewel het internet al helemaal vol staat met make-up hacks, zijn er nog altijd technieken waarvan we nog nooit gehoord hebben.

Zo kwam er onlangs een hack op TikTok voorbij die laat zien hoe je elke dag een nieuwe kleur eyeliner rockt en TikTok-gebruikers deelden deze week massaal hun concealertips op het platform. Nu gaat er opnieuw een hack compleet viraal op TikTok en deze keer is het product in kwestie een item die we allemaal in huis hebben: een vork.

Contouren met een vork

Het is niet de eerste keer dat er bestek wordt gebruikt om make-up op te doen. Als je al een tijdje make-up tutorials kijkt weet je dat de lepel en de vork bijvoorbeeld al werden gebruikt voor het aanbrengen van oogschaduw. Nu heeft de vork een hele nieuwe functie, want TikTok-gebruikers gebruiken massaal een vork om hun neus te contouren.

TikTok-gebruiker Christine Abraham laat in haar TikTok-video precies zien hoe de hack werkt. Ze legt de vork op haar neus en brengt vervolgens in de binnenste streep concealer en in de buitenste twee strepen contour aan. Deze lijnen blend ze vervolgens uit en dit geeft als resultaat de perfecte neus contour. Ben je al fan?

@christineabrahamm

Nose Contour Hack 🍴 #nosecontour #nosecontouring #fork #makeuphack #fyp #makeuptips

♬ Said Sum – Remix – Moneybagg Yo, City Girls, DaBaby

Reacties op de vork

Talloze TikTok-kijkers hebben deze nieuwe hack inmiddels gevonden. De video van Christine is namelijk al door meer dan een half miljoen mensen bekeken en heeft meer dan 28 duizend likes en 200 reacties verzameld.

Zo schrijft een fan: „KEEP📝A 📝FORK 📝IN 📝MY 📝MAKEUPBAG📝” en andere fans schrijven: „Het werkte eigenlijk best goed!”, „Dat ongemakkelijke moment als ik een vork uit mijn make-uptasje haal” en „Dit doe ik zeker”. Andere fans voegen toe: „Ik had dit nodig bedankt 🤩” en „oh bedankt voor die hack… love it.”

Van heel andere orde is de enorm populaire TikTok-meester Jesper. Metro interviewde hem deze week over zijn boek.

Zingt jouw kind opeens oude hits? Dat komt door TikTok

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.