Metro
Metro Good vibes 15 apr 2020 / 05:30 uur

Heimwee naar je collega’s? Zo haal je de kantoorsfeer in huis!

We werken inmiddels ongeveer een maand thuis en het ziet er naar uit dat we dat nog even moeten volhouden. Lekker in je trainingsbroek achter je laptop zonder dat je in die ergerlijke file moet staan. Verlang je toch naar je collega’s en het zoemende geluid van printers? Niet getreurd, daar bestaat een oplossing voor.

Een Duits mediabedrijf zag een kans en lanceerde de website imisstheoffice.eu. Daarop kun je allerlei geluiden van kantoor nabootsen. Denk aan printers, telefoons, het geluid van tikkende toetsenborden en zelfs (jawel!) een pingpongtafel.

Je kunt zelfs de hoeveelheid collega’s instellen. Mocht dat niet voldoen kun je zelf nog extra geluidseffecten instellen door op de verschillende apparaten te klikken. Sluit je ogen en waan je weer even op de werkvloer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heimwee naar je collega’s? Zo haal je de kantoorsfeer in huis!
Sluiten