Metro
Metro Good vibes 4 jan 2020 / 17:15 uur

Dit doen dj’s écht achter de draaitafel

Meestal kan je nét niet de draaitafel van de dj op dat ene festival zien en moet je maar aannemen dat ze met hun superserieuze hoofd live aan het draaien zijn. Een Instagramgebruiker heeft ontdekt wat er écht achter de draaitafel schuil gaat. 

Met een serieuze uitdrukking op hun gezicht en de traditionele ‘handjes in de lucht’ is het standaard dj-plaatje wel compleet. Maar er wordt helemaal niet altijd live gedraaid tijdens een dj-set, sommige dj’s spoken hele andere dingen uit.

Wortels

Neem FISHER, die tijdens Tomorrowland gewoon worteltjes staat te snijden. Wortels? Ja, je leest het goed. Dj’s zijn eigenlijk gewoon sterrenkoks, bewijst Curlykidlive met deze fantastische video op Instagram.

View this post on Instagram

What do DJ'S actually do on stage? __ @followthefishtv

A post shared by Duncan Evans (@curlykidlife) on

De wortels worden netjes – samen met een paar uitjes – gewokt in de pan, waarna er een prima maaltijd ontstaat. De pan wordt daarna nog even in de gootsteen gedeponeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit doen dj’s écht achter de draaitafel
Sluiten