Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 19 jan 2019 / 14:19 uur

Schattigste hond ter wereld overleden ‘van verdriet’

Het schattigste hondje ter wereld, zo werd Boo ook wel genoemd. Toen er voor hem een Facebook-pagina werd gemaakt, behaalde hij uiteindelijk ruim 16,6 miljoen likes. Maar verse foto’s zullen er niet meer verschijn. Boo is namelijk overleden.

De officiële lezing is dat hij overleden is aan zijn hartproblemen. Problemen die hij kreeg nadat zijn vriendje Buddy een jaar geleden overleed. De eigenaars zien daarin een verband.

Hart gebroken

„We denken dat zijn hart gebroken is, toen Buddy een jaar geleden stierf", zo schrijven ze. „Hij is na diens dood nog een jaar bij ons gebleven, maar nu was zijn tijd gekomen. Het moet voor hen een prachtig weerzien zijn in het hiernamaals.”

Dearest friends of Boo,With deepest sadness I wanted to share that Boo passed away in his sleep early this morning and…

Gepostet von Boo am Freitag, 18. Januar 2019

De vriendschap tussen de twee hondjes ontstond al in 2006. „Boo weigerde soms om voor foto’s te poseren, als Buddy er niet mee op mocht.” Ze gaan hem in ieder geval missen. „Boo bracht vreugde in ons leven, maar ook in dat van zijn fans. Hij deed iedereen smelten."

Khloé Kardashian

Een van de eerste bekende fans die destijds voor Boo viel was Khloé Kardashian. „Oh my god, ik ben verliefd", zo schreef ze destijds. „Als je op Facebook zit, ga en like de pagina want deze hond is té schattig.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schattigste hond ter wereld overleden ‘van verdriet’
Sluiten