Metro
Metro Good vibes 19 aug 2018 / 19:40 uur

Lili (13) maakt indruk met coming-out via Instagram

„Als ik dit nu zo doe, is de stof opgewaaid als ik weer naar school ga”, twittert Anne de Poel zondag. Het is een quote van haar dertienjarige dochter Lily, die deze week op prachtige wijze via Instagram bekendmaakte dat ze op meisjes valt.

Lily plaatste een zwartwit foto van zichzelf op Instagram waar met grote, roze letters ‘gay’ op geschreven staat. „Nervous, but let’s get this over with”, schreef ze bij de Instagrampost. Een spannend moment, maar de reacties zijn meer dan positief.

https://www.instagram.com/p/BmbqPNqnoyo/

‘Ze was bang voor mijn reactie’

„In december vorig jaar vertelde ze me huilend dat ze op vrouwen valt”, laat de Poel weten aan Lindanieuws. „Ze was bang voor mijn reactie.” Er is veel gepraat en Lili was toe aan haar coming-out. „Ze was het zat dat ze het met niemand verder kon delen en moest ‘liegen’ als vriendinnen over knappe jongens begonnen.”

Reageer op artikel:
Lili (13) maakt indruk met coming-out via Instagram
Sluiten