Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 5 apr 2018 / 06:49 uur

Buschauffeur vlecht haar meisje na overlijden moeder

Isabella Pieri (11) uit de Amerikaanse staat Utah verloor nog niet zo lang geleden plots haar moeder. Het meisje bleef alleen achter met haar vader.

Kort knippen

De vader van Isabella had niet zoveel ervaring met het doen van haar haar en besloot het daarom maar kort te knippen. Buschauffeur Tracy Dean zag dit en besloot vanaf dat moment het haar van het meisje te doen, elke dag voordat ze naar school ging.

Ondertussen heeft Isabella alweer prachtige, lange bruine haren waar Tracy de mooiste vlechten mee kan maken. Het meisje vertelde KSL TV dat Tracy door het vlechten als een soort moeder voor haar voelt en dat ze iedere dag weer benieuwd is wat de vrouw van haar haar zal maken.

Kanker

Vader Philip voegde hieraan toe dat het haar van zijn dochter altijd maar in de klit ging en hij geen idee had wat hij daaraan moest doen. Daarom knipte hij het kort. „Tracy had zich er niet mee hoeven bemoeien, maar dat deed ze wel en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor", vertelde hij.

Tracy onthulde in de show dat ze eigenlijk een dubbele motivatie had om Isabella te helpen: „Zeven jaar geleden kreeg ik te horen dat ik borstkanker had en een van de eerste gedachten die door mijn hoofd gingen, was: wie gaat er voor mijn kleintjes zorgen? Niet dat mijn man dat niet kan, maar het haar van de kinderen is toch een beetje een moedersding.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Buschauffeur vlecht haar meisje na overlijden moeder
Sluiten