Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 19 apr 2018 / 20:19 uur

Balen! Moeder van dertien zonen krijgt nog een zoon

Al veertien keer werden ze vader en moeder, maar Kateri en Jay Schwandt uit Michigan hebben nog geen een dochter. Kateri beviel woensdag alweer van haar veertiende zoon.

Ruim twintig jaar

Er zit een behoorlijke kloof in leeftijd tussen de jongste en de oudste telg van de Schwandt-familie. De oudste is inmiddels namelijk al de twintig jaar gepasseerd en gaat dus al studeren, terwijl zijn jongste broertje net zijn eerste fles krijgt.

Tijdens de eerste zwangerschappen vroegen Kateri en Jay Schwandt steeds om het geslacht van hun aanstaande baby, maar bij latere zwangerschappen durfden ze dit niet meer te doen.

Eerder dit jaar werd Jay door lokale media al geïnterviewd, toen zijn vrouw weer zwanger bleek. Hij stelde dat hij hoopte dit keer een dochter te krijgen, maar verwachtte niet dat dat ging gebeuren.

Groot gezin

Een gezin met veertien zie je tegenwoordig – zeker in de westerse wereld – niet heel vaak meer, maar Kateri komt zelf ook een gezin met zestien leden. Ze zegt dan ook enorm van grote gezinnen te houden. Dus wie weet… zit er ooit nog wel een dochtertje in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Balen! Moeder van dertien zonen krijgt nog een zoon
Sluiten