Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 19 apr 2018 / 20:06 uur

Lees hier de modespecial van Metro op 20 april

Ben je deze vrijdag lekker vrij en hoef je het openbaar vervoer niet te gebruiken, maar wil je toch even Dagblad Metro lezen. Dan kan je hier terecht, want onze digitale editie is vanaf dit moment al online te vinden.

Het is vooral een aanrader voor de modeliefhebbers, want dat is het thema van deze krant. Zo gaan we op bezoek bij twee fashionista’s die via Instagram zijn doorgebroken. Verder hebben we het over de mode in de techniek en kleren die gemaakt worden van afval in de oceaan.

Voor de sportliefhebbers hebben we ook wat. We spraken namelijk met Memphis Depay ‘de man met de hoed’ over zijn passie voor mode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees hier de modespecial van Metro op 20 april
Sluiten