Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 13 nov 2017 / 13:00 uur

Jongen verliest ID en krijgt een verrassend antwoord

Stel je hebt een fantastische avond, maar drinkt net iets meer dan goed voor je is. De volgende ochtend word je wakker en kom je erachter dat je je rijbewijs bent kwijtgeraakt en je treft ook nog eens een afschrift van een reis naar de Malediven aan van 6947 dollar. Het overkwam William George Armstrong.

Tijdens een gezellig avondje stappen raakte William zijn rijbewijs kwijt. Dat was op zich al vervelend, maar later bleek dat er ook nog eens onwijs dure tickets op zijn naam zijn geboekt. William George kreeg tot zijn grote verbazing een paar dagen na zijn stapavond een brief van reisorganisatie Flight Centre dat er een vreemde boeking was gedaan met zijn ID-kaart. „Bedankt voor je boeking. We hopen dat je blij bent met je businessclass-tickets naar de Malediven”, stond er in de brief die hij kreeg van Flight Centre. In rode letters stond het bedrag van 6947 dollar. „Vergeet niet dat je tot vrijdag hebt om de gehele betaling te voldoen.”

Er was een heel reisschema toegevoegd aan de brief, maar nog voordat William George van de schrik kon bekomen, las hij verder: „George, we nemen je in de maling. We hebben je rijbewijs gevonden naast onze winkel en we dachten dat je het misschien wel weer terug zou willen hebben. Wees voorzichtig! Groet Steve.” George kon de grap van medewerker Steve wel waarderen en deelde de brief op Twitter en daar werd de post zo’n 160.000 keer geliket.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen verliest ID en krijgt een verrassend antwoord
Sluiten