Merel Driessen
Merel Driessen Good vibes 24 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Ambulanceteam vervult laatste wens terminale patiënt

Ambulancemedewerkers zijn natuurlijk al helden omdat ze regelmatig mensen in levensgevaar redden. Maar twee medewerkers uit Australië deden nog eens extra hun best voor een patiënt. Ze zorgden ervoor dat de laatste wens van een terminaal zieke vrouw in vervulling ging.

Stop bij het strand

Twee ambulancemedewerkers uit Queensland vervoerde een terminale patiënt naar een hospice. Onderweg sprak de vrouw haar laatste wens uit dat ze hoopte ooit nog op het strand te kunnen zijn. Medewerkers Daniëlle en Graeme besloten daarop een klein stukje om te rijden zodat ze een stop konden maken bij het strand van Hervey Bay.

Bij Hervey Bay namen ze de vrouw uit de ambulance en zetten haar met bed en al op het strand, zodat ze nog voor een laatste keer naar de zee kon kijken. Volgens de twee medewerkers vielen er tranen en was de vrouw dolgelukkig.

Trots

Op Facebook plaatsten ze een foto van het bijzondere moment. Het bericht werd meer dan 18 duizend keer gedeeld. Het ambulanceteam van Queensland is erg trots op hun twee medewerkers.

This story told to us by Helen Donaldson the Officer in charge of Hervey Bay is too good not to share. A crew were…

Posted by Queensland Ambulance Service (QAS) on Wednesday, November 22, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.