Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 22 okt 2017 / 14:50 uur

Mishandelde pup nu beste vrienden met peuter

Als pup werd Nora mishandeld door haar baasjes. Maar na een adoptie voelt ze zich helemaal thuis bij haar nieuwe eigenaren: de Canadese Elizabeth Spence en haar kinderen. Met name met het jonge zoontje Archie heeft ze een uitstekende band.

„Archie is zo’n rustige, vrolijke baby en alle dieren reageren daar blijkbaar goed op. Vooral Nora”, zo vertelt een trotse Elisabeth tegenover The Dodo. „Ze heeft een verleden vol met misbruik en is bang voor bijna alles. Maar niet voor Archie. Ze houdt echt van hem!”

„Als Archie in bad zit, ligt ze naast hem op een mat tot hij eruit komt”, vervolgt Elizabeth. „Als Archie op mijn schoot zit, wil ze ook op mijn schoot. En als hij in de kasten zit en alle borden op de grond gooit, moedigt ze hem aan.”

Zeven jaar

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat Elizabeth Nora in haar huis nam. Destijds had ze nog geen kinderen. Inmiddels heeft ze er drie en ook zijn er nog eens drie katten en honden bij gekomen. Dat zorgt voor veel mooie foto’s, die ze plaatst op een Instagram-account.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mishandelde pup nu beste vrienden met peuter
Sluiten