Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 26 sep 2017 / 14:32 uur

Politie brengt bruidspaar met pech naar bruiloft

Autopech, het overkomt iedereen weleens. Voor een aanstaand bruidspaar was de timing echter wel heel beroerd: de trouwauto vertoonde kuren op weg naar de eigen bruiloft. Gelukkig was de redding nabij, en wel in de vorm van een politieauto.

Agenten uit Bergen op Zoom kregen de melding om even naar de A58 te rijden voor een pechgeval. Op zich niets bijzonders, vertelt de politie op haar Facebookpagina, maar de situatie bleek nijpender dan gedacht.

„Een aanstaand bruidspaar stond wel heel beteuterd te kijken”. Eenmaal gestopt bleek het koppel een beetje krap in de tijd te zijn: „Onze trouwauto doet het niet meer, maar we moeten om 14.15 uur trouwen”, gaf het stel aan. En dat terwijl het al 13.50 was. De agenten besloten direct actie te ondernemen om de bruid en bruidegom alsnog op tijd bij het altaar af te zetten.

Eind goed, al goed

De dienstauto werd omgetoverd tot trouwauto en met nog geen vijf minuten tot de ceremonie, werd het stel afgezet bij de trouwlocatie. Op het onderstaande filmpje is te zien hoe vrienden en familie het paar met veel enthousiasme ontvangen. „Je wilde toch een auto met chauffeur”, roept een van de gasten lachend.

„We wensen het kersverse bruidspaar alle geluk toe!”, besluit de agent het bericht op Facebook.

https://www.facebook.com/trouwikjou.nl/videos/1665805943450916/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie brengt bruidspaar met pech naar bruiloft
Sluiten