Jasper Kars
Jasper Kars Good vibes 28 sep 2017 / 17:00 uur

Peuter steelt popcorn van Prince Harry

Tijdens een volleybalwedstrijd zorgden Prince Harry én een 2-jarig meisje voor het meest hilarische moment van de avond.

De 33-jarige prins liet zich weer eens zijn humoristische kant zien toen hij lol trapte met de peuter gisteravond. Het meisje heet Emily Henson en is de dochter van paralympiër Dave Henson. Deze goede vriend van Prince Harry zat naast hem tijdens de wedstrijd. Toen ze ontdekte dat de prins een wel heel grote bak met popcorn voor zichzelf had, was zij allesbehalve verlegen.

Check hier het fragment, het artikel gaat verder na de video.

Papa Harry?

Zou ze weten dat hij een belangrijk lid is van Huis Windsor? Waarschijnlijk niet, want ze kon maar niet van de overheerlijke bak popcorn van Harry afblijven. De reactie van de rossige prins is hilarisch. En alles staat op video.

Wie weet koestert dertiger Harry, die een relatie heeft met Suits-actrice Meghan Markle, momenteel ook wel een vurige kinderwens. Goed met kinderen lijkt hij in ieder geval wel te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peuter steelt popcorn van Prince Harry
Sluiten