Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Good vibes 16 sep 2017 / 14:35 uur

Nederlandse agent doet prachtig huwelijksaanzoek

Politieagent Jeroen heeft zijn verloofde op de veiligheidsmarkt Heusden op een bijzonder romantische manier een huwelijksaanzoek gedaan. Voor de man was alleen op de knieën gaan duidelijk niet genoeg en moest er ook bijpassende muziek en een groep paarden aan te pas komen.

De agent komt met zijn kinderen en twee collega’s op paarden tevoorschijn. De twee paardrijders hebben in de video een spandoek vast, waarop de zo belangrijke vraag staat: „Lieve Mariska, wil je met me trouwen?"

Huwelijksaanzoek tijdens Veiligheidsmarkt in Drunen Gemeente Heusden. 'Lieve schat, wil je met me trouwen?' ❣️Jeroen&Mariska gefeliciteerd met jullie goede voornemen!

Gepostet von Drunen am Samstag, 16. September 2017

Tonight

Op de achtergrond speelt het nummer Tonight van Matt Simons terwijl Jeroen met krukken op Mariska afgaat. Hij gaat op zijn knieën en hoopt het juiste antwoord te krijgen. Gelukkig twijfelt zijn toekomstige vrouw geen moment: „Ja, dat wil ik".

De twee vliegen elkaar vervolgens snikkend in de armen. Het publiek dat zich om het koppel verzameld heeft geeft luid applaus en gejoel wanneer het mooie moment zich ontvouwt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse agent doet prachtig huwelijksaanzoek
Sluiten