Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 21 sep 2017 / 09:55 uur

Docent neemt huilende baby over van zijn student

Stel: je moet naar college, maar je kunt geen oppas vinden voor je tweeling. Het overkwam een jonge moeder in Argentinië. Gelukkig hielp haar docent haar uit de brand.

Mariana Nunez kwam meerdere malen voor een dilemma te staan toen bleek dat de door haar gemaakt babysitafspraken uiteindelijk toch niet doorgingen. Het enige dat erop zat, was haar twee baby’s mee te nemen naar college.

DIO CLASES CON LOS HIJOS DE SU ALUMNA EN BRAZOS Gesto EJEMPLAR 👌🏼 de un profesor de la Universidad del Norte Santo…

Gepostet von LA NACION am Mittwoch, 20. September 2017

Aangezien colleges doorgaans wel even duren, was het geen verrassing dat een van Mariana’s kinderen het op een huilen zou zetten. Baby Peace verbrak de stilte als eerst en werd door een assistent mee naar buiten genomen. Even later was het ook Thomas die in huilen uitbarstte.

Professor Jose Luis Canote besloot Mariana niet de zaal uit te sturen, maar het kind van haar over te nemen zodat ze aantekeningen kon maken. „Ik had hem in mijn armen totdat het college voorbij was”, legde Canote uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Docent neemt huilende baby over van zijn student
Sluiten