D. van Aken
D. van Aken Good vibes 2 mei 2017 / 14:01 uur

De chocoladereep met avocado is er eindelijk

Goed nieuws voor avocadofans! De Amerikaanse chocolaterie Compartés heeft een chocoladereep gemaakt met jullie favoriete groene vrucht.

Witte chocola

2016 werd door foodkenners bestempeld als ‘het jaar van de avocado‘. Maar de avocadohype heeft in 2017 nog lang niet zijn hoogtepunt bereikt. Onlangs werd in Amsterdam nog het eerste avocadorestaurant ter wereld geopend en nu is er dus een reep.

De chocoladereep met avocado is er eindelijk
Compartés

De reep van Compartés bestaat uit twee ingrediënten: witte chocola en avocado. De eerste recensies zijn veelbelovend. „Wij hebben hem geprobeerd. En het smaakt best goed”, aldus een grote Amerikaanse culinaire site. „De reep heeft een boterachtige smaak. De avocado is subtiel aanwezig.”

De reep is niet bepaald goedkoop. Hij kost bijna 10 dollar. En natuurlijk alleen nog verkrijgbaar in California. De webwinkel Compartés verscheept wel naar het buitenland. Dus de echte avo-lovers kunnen nu hun slag slaan.

De chocoladereep met avocado is er eindelijk
Compartés

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
De chocoladereep met avocado is er eindelijk
Sluiten