IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 14 feb 2017 / 18:02 uur

Knul verandert Wikipedia om favoriete band te zien

Wat doe je als je favoriete band in de stad speelt, maar je deze vanaf jouw plek in de zaal niet zo goed kunt zien? Er zijn twee opties: je accepteert dat het zo is, óf je zet alles op alles om je favoriete muzikant van dichtbij te zien. Adam Boyd uit het Britse Crewe deed het laatste bij een concert van The Sherlocks.

Hij kwam aan in Manchester en zag bijna niks in de zaal. Hij zag dat er een vipruimte was en besloot zichzelf op een inventieve manier naar binnen te krijgen. Hij veranderde de Wikipediapagina van de band en liet aan de bewaker zien dat hij het neefje was van één van de bandleden, waarop hij naar binnen mocht.

Ongelooflijk

„Ik kan niet geloven dat dit werkte!”, vertelt hij aan DailyMail. „Ik had verwacht dat we eruit gegooid zouden worden.” Het Wikipedia-idee ontstond uit frustratie dat hij de band uit het voorprogramma niet kon zien. „Ik was bang dat we The Sherlocks ook niet zouden kunnen zien.”

Adam en zijn vrienden liepen om die reden naar beneden, langs de bar naar de vipruimte. „Ik ga ons naar binnen krijgen”, zei ik tegen mijn vrienden. Ze verklaarden me voor gek en dachten dat het niet zou lukken.”

Geweigerd

Hij liep naar de deur, waar hij in eerste instantie werd geweigerd. Maar toen hij kon ‘bewijzen’ dat hij familie was, mocht hij naar binnen.

Het bleek uiteindelijk niet zo spannend als hij in eerste instantie dacht. Na een paar minuten liep hij weer naar beneden om met zijn vrienden naar de band te luisteren. Wel maakte hij nog even een snapchatje als bewijs.

https://twitter.com/UKolizer/status/831436707409121284

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knul verandert Wikipedia om favoriete band te zien
Sluiten