Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 2 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: kat ziet voor het eerst sneeuw

Nu de dagen weer korter worden en de kerst dichterbij komt, kijken veel mensen ook weer uit naar de eerste vlokjes sneeuw. Maar dat is best wennen voor iedereen die voor het eerst sneeuw ziet. Zo voor voor deze kat, die niet weet wat hij aanmoet met die vlokken.

Tarachan, zoals de bontgekleurde en harige kat heet, werd door zijn Japanse baasje gefilmd toen hij zittend in de tuin voor het eerst geconfronteerd werd met de sneeuw. Zijn verbaasde blik en nieuwsgierigheid is geweldig om te zien en zo denken meer mensen erover: inmiddels is de video al bijna 9000 keer bekeken.

Ben jij meteen fan van Tarachan, of van katten in het algemeen? Op Instagram zet baasje Yayoi89 nog veel meer foto’s van alle katten in het huishouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: kat ziet voor het eerst sneeuw
Sluiten