Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 18 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Man maakt hilarische foto’s van hond

Honden hebben zo hun eigen maniertjes. De hond van Tamas Szarka uit Boedapest is daar geen uitzondering op. Wel is Szamoca, zoals de hond heet, net even een stukje grappiger dan de meeste honden.

„Ze is eigenlijk gewoon nooit volwassen geworden”, vertelt eigenaar Tamas aan DailyMail. Hij kreeg Szamoca toen ze nog een puppy was, minstens net zo enthousiast als ze nu is. „Ze trekt altijd zulke gekke bekken als ze aan het spelen is. Ik wilde die blikken vastleggen. Daarom ben ik fotografie gaan leren.”

Inspiratie

En met succes, Tamas legt de blikken en gekke bekken van Strawberry regelmatig vast én deelt de avonturen van de boxer online. Daar heeft Strawberry inmiddels een aardige schare volgers vergaard. „Ik kwam erachter dat ik een enorme passie heb voor fotografie. Strawberry is mijn grootste inspiratie”, geeft Tamas toe.

Het liefst gaat het stel wandelen. „Dat houdt me fit en geeft me de mogelijkheid om nieuwe plekken te ontdekken. Dat is voor haar ook leuk. Wanneer we kunnen, springen we in de auto en zoeken we nieuwe plekken.” Dat moet wel alleen in zijn vrije tijd, Tamas heeft van fotografie nog niet zijn werk gemaakt.

Bankhang-hond

Maar als er dan flink geravot is in het bos, hoe is Szamoca dan? „Ze is een echte bankhang-hond. Ze kan echt hele dagen slapen. Dan hangt ze een beetje rond in huis om te luieren.” Wat ons betreft mogen de twee wel nog vaker de deur uit om foto’s te schieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man maakt hilarische foto’s van hond
Sluiten