Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 21 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Minnares bezoekt bruiloft in zelfde jurk als bruid

Je bruiloft zou de meest perfecte dag van je leven moeten worden en daar kun je natuurlijk geen ongenode gasten bij gebruiken. Deze bruidegom kreeg dan ook de schrik van zijn leven toen zijn minnares ineens binnen kwam lopen. En dan ook nog eens in dezelfde trouwjurk als zijn aanstaande vrouw.

Van de hele opschudding is een video gemaakt, die eerst op YouTube stond, maar daar alweer is verwijderd. Hij is nog te vinden op worldstarhiphop.com en is daar op het moment van schrijven al bijna een miljoen keer bekeken.

De video is waarschijnlijk opgenomen in Ghana. De vrouw stormt naar binnen en onderbreekt de ceremonie, in precies dezelfde jurk als de bruid. Ze had er wel moeite voor gedaan, want de dame heeft zelfs dezelfde handschoenen en sluier.

De gasten (die wel waren uitgenodigd) reageren geschokt en proberen de vrouw tegen te houden, voordat ze bij het stel komt. Een man pakt de minnares vast en houdt haar tegen, terwijl andere gasten naar haar roepen en schreeuwen.

De minnares weet bij een microfoon te komen en begint daar in een lokaal dialect een verhaal te vertellen. Wat zij zegt, hebben wij niet kunnen ontrafelen, maar de bruiloft zal er niet gezelliger van zijn geworden…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.