Puck Roest
Puck Roest Good vibes 15 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Honden reageren op kerstreclame van John Lewis

De nieuwe kerstreclame van het Britse warenhuis John Lewis is een regelrechte hit. Maar niet alleen mensen zijn onder de indruk van de kersverse productie. Ook honden genieten van de nieuwe reclame.

In de video zien we de hond Buster intens gelukkig springen op de trampoline van zijn baasje Bridget. Het kleine meisje heeft deze net cadeau gekregen van haar ouders. De vermakelijke reclame werd al meer dan 15 miljoen keer bekeken in zes dagen tijd.

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

Inspiratie

Op YouTube verschenen de afgelopen dagen meerdere video’s waarin honden reageren op de viral video. Sommige boxers doen bij het zien van de reclame zelfs Buster na en springen zelf ook hoog in de lucht. We hebben de leukste video’s voor je op een rij gezet.

Britse media beweren dat de reclame niet erg origineel is en het warenhuis het idee gejat zou hebben van een veelbekeken filmpje op YouTube. Desalniettemin geniet de hele wereld deze kerst van de springkunsten van Buster.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.