Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 5 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw bevalt in minder dan een minuut

Uren puffen en persen: helaas is dat voor veel bevallende vrouwen de pijnlijke realiteit. Enkele geluksvogels hoeven echter maar een paar keer te persen om een baby ter wereld te brengen. Jessica Stubbins had het bijvoorbeeld wel erg makkelijk. Toen de zwangere dame het Scunthorpe General Hospital binnenliep, beviel ze ter plekke.

Met de navelstring nog intact stond de kersverse moeder tussen de schuifdeuren van het ziekenhuis. De vader was tijdens de bevalling een parkeerplek aan het zoeken en moest even twee keer kijken toen hij zag dat zijn vrouw al was bevallen.

Hun dochtertje Lucy kwam gezond ter wereld door het snelle optreden van de moeder. De navelstreng zat namelijk om het nekje van het kind gewikkeld. Om te voorkomen dat de baby stikte, kantelde Stubbings de kleine zodat ze weer genoeg adem kreeg.

Vals alarm

Eerder die dag was het koppel al in het ziekenhuis geweest voor een check-up, maar dat bleek vals alarm. Toen de vrouw later in de avond een bad nam, voelde ze dat de baby eraan kwam.

In een interview met Good Morning Britain deelde het stel hun bijzondere verhaal en waren er beelden te zien van het exacte moment van de bevalling. Bekijk de video hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.