Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 9 aug 2016 / 13:55 uur

Ophef om pikante kledingkeuze Britse presentatrice

In het zwembad kan het best warm worden en de Britse presentatrice Helen Skelton besloot daarom ook iets luchtigs aan te trekken. Vanuit het Aquatics Centre in Rio de Janeiro deed Helen verslag van de zwemwedstrijden. Haar opvallende kledingkeuzes zorgde op sociale media voor heel wat bombarie.

Op Twitter stroomde de berichten binnen over haar diepe decolleté. Maar toen de cameraman inzoomde op de bovenkant van haar ontblote dijbenen, ontplofte Twitter met berichten over haar pikante jurk. Menig tv-kijker vroeg zich af of Helen eigenlijk wel ondergoed droeg.

Vergelijking met badkleding

Eerder deze week zorgde Helen ook al voor flink wat afleiding toen ze verslag deed in een kort jurkje. Sommige kijkers vonden het niet passend om verslag te doen voor een miljoenenpubliek in zo’n kort jurkje.

https://twitter.com/ElaineWilson2/status/762315582377254916

Andere mensen vinden haar kledingkeuze juist wel leuk en maakt Helen’s kledingkeuze het zwemmen eindelijk een beetje leuk. Ook zijn berichten van mensen die niet begrijpen waarom iedereen zo moeilijk doet over een beetje bloot in het zwembad. ,,Voor alle mensen die zich druk maken op een paar blote benen: misschien moet je dan ook maar niet naar zwemmen kijken!”

https://twitter.com/Mairikins/status/762265244643237888

Na alle ophef besloot Skelton, die u overigens eerder deze week al leerde kennen om gelijkaardige redenen, te presenteren in een wat bedektere jurk. Maar ook die zwarte outit, zo meldt de Telegraph, zorgde weer voor de nodige kritiek vanwege de iets te blote schouders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ophef om pikante kledingkeuze Britse presentatrice
Sluiten