Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 28 jul 2016 / 18:01 uur

Volgende stap in Pokémonhype: seksspeeltjes

Als bedrijf op de Pokémonhype inspelen is misschien niet meer zo heel origineel, maar lucratief kan het zeker zijn. Een producent van seksspeeltjes geeft zijn dildo’s een vrolijke twist door ze een Pokémonuiterlijk te geven. De vier Pokémon, Squirtle, Charmander, Bulbasaur en Pikachu, zijn verkrijgbaar in penisvorm bij Geeky Sex Toys. Dit meldt Mashable.

https://twitter.com/Andy_Stardust/status/758600104353865729

Leuk detail: ze worden verkocht onder de naam Pokémoan. Bulby, Charmy, Squirty en Piky zijn de individuele namen van de Pokédildo’s. Initiatiefnemers Emma en Josh hadden het idee al jarenlang in hun hoofd, dus toen Pokémon Go gelanceerd werd, zetten ze deze dildo’s boven aan hun prioriteitenlijstje.

Seksspeeltjes

„Ons doel was om de saaie speeltjes op een grappige, nerdachtige manier nieuw leven in te blazen door simpelweg voorwerpen te creëren die we graag willen hebben. We geloven dat een seksspeeltje niet slechts een middel is om klaar te komen. Het moet grappig, vermakelijk en ook een lust voor het oog zijn”, aldus Emma.

In eerste instantie lieten Emma en Josh honderd Pokémoans produceren, maar vanwege de populariteit mogen ze er weer een aantal bij laten maken. De twee, die alleen bij hun voornaam genoemd willen worden, zijn altijd op zoek naar een origineel uiterlijk voor nieuwe seksspeeltjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Volgende stap in Pokémonhype: seksspeeltjes
Sluiten