Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 14 jul 2016 / 08:05 uur

Beer kruipt in auto, komt klem te zitten

Dat beren soms de meest rare streken uithalen, bewijzen tientallen filmpjes. Maar dit jonge exemplaar werkte zich wel erg in de nesten: agenten in het Amerikaanse Colorado vonden het dier opgesloten in een auto met beslagen ruiten.

Raadsel

Hoe de beer dat voor elkaar had gekregen, was een raadsel voor de twee mannen. De buitenkant van de auto was namelijk intact, er waren geen ramen gebroken en alle deuren plus kofferbak zaten op slot.

Waarschijnlijk vond de beer zijn verblijf ook niet heel erg geweldig, het beest verwoestte het hele interieur van de auto. De agenten konden de beer gelukkig bevrijden uit zijn benarde situatie zonder daarbij gewond te raken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beer kruipt in auto, komt klem te zitten
Sluiten