Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 24 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Belgische WK-babe Axelle ook tijdens het EK actief

Voetbalfans die zich twee jaar geleden hebben vergaapt aan de looks van Axelle Despiegelaere kunnen hun geluk niet op. De Belgische babe keert namelijk terug op de televisie voor het Europees Kampioenschap.

De tiener gaat de weddenschappen van de Nationale Loterij in filmpjes rondom het EK presenteren. Dit doet ze samen met Cécile De Gernier, speelster van Standard en de Red Flames, en Ann Van Elsen, Miss België in 2002.

Despiegelaere werd op het WK in Brazilië in beeld gezet tijdens een wedstrijd van België en viel enorm op door haar prachtige verschijning. Bij wijze van opfriscursus hier wat mooie foto’s van haar Instagram-account.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.