Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Zoekplaatje: kun jij de verstopte panda vinden?

De Hongaarse kunstenaar Gergely Dudás wist het internet te veroveren met één van zijn tekeningen à la Where’s Waldo?. Net als op de bekende Wally-prenten is het de schone taak om een bepaald poppetje te vinden tussen een enorme menigte. En dat kan blijkbaar heel wat reacties oproepen via Facebook en Twitter, waar de tekenaar zijn nieuwe zoekplaatje deelde.

Spot de panda

Perfect voor de feestdagen is dit nieuwe plaatje gevuld met sneeuwpoppen. Maar daartussen is één panda te vinden en dat is een lastigere opgave dan je denkt. Het heeft (op het moment van schrijven), alleen al op Facebook, gezorgd voor ruim 47.000 likes, 13.000 reacties en de post is bijna 109.000 keer gedeeld. Sommige mensen vinden de panda binnen een paar seconden, andere doen er al dagen over en nog zonder succes.

Op dreef

Dudás had na het delen van de afbeelding de smaak te pakken en plaatste nog een soortgelijke prent. Ditmaal met allemaal uilen en daartussen een kat. Kom maar op: kun jij de verstopte dieren vinden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zoekplaatje: kun jij de verstopte panda vinden?
Sluiten