Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 22 dec 2015

Pijnlijk in 2015

De MH17-doofpot. Ivo Opsteltens “eh”’s, “eh”’s en “eh”’s. De onderste steen. Black Twitter. ‘Walk Along’ met Trijntje Oosterhuis. Saudische rugrossers. De integriteitscommissie van de VVD. Onno Hoes en toyboy Robbie. Goudistan. Annemarie Jorritsma’s mongolen. AZC-besluitvormingsprocedures. PGB-prutser Martin van Rijn. Naheffingen uit Brussel. Daklozenbedrieger Bertje van der R. Alle media-optredens (en Facebook-posts) van Frans Timmermans. De armklemmoord op Mitch Henriquez. Kijkcijferjubel na ‘Parijs’ bij DWDD. Het showproces tegen Geert Wilders. Mark Rutte’s kwakkelkabinet. Het sneeuwkettingbonnetje van Wouter Bos. Oranje onder Danny Blind. Pief-, paf-, poef-militairen.

De steelstagiair van de Volkskrant. Elke letter over Sabia Engizek.

En, uiteraard: “Islam is liefde”.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Pijnlijk in 2015
Sluiten