Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 22 dec 2015 / 20:10 uur

Pijnlijk in 2015

De MH17-doofpot. Ivo Opsteltens “eh”’s, “eh”’s en “eh”’s. De onderste steen. Black Twitter. ‘Walk Along’ met Trijntje Oosterhuis. Saudische rugrossers. De integriteitscommissie van de VVD. Onno Hoes en toyboy Robbie. Goudistan. Annemarie Jorritsma’s mongolen. AZC-besluitvormingsprocedures. PGB-prutser Martin van Rijn. Naheffingen uit Brussel. Daklozenbedrieger Bertje van der R. Alle media-optredens (en Facebook-posts) van Frans Timmermans. De armklemmoord op Mitch Henriquez. Kijkcijferjubel na ‘Parijs’ bij DWDD. Het showproces tegen Geert Wilders. Mark Rutte’s kwakkelkabinet. Het sneeuwkettingbonnetje van Wouter Bos. Oranje onder Danny Blind. Pief-, paf-, poef-militairen.

De steelstagiair van de Volkskrant. Elke letter over Sabia Engizek.

En, uiteraard: “Islam is liefde”.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Pijnlijk in 2015
Sluiten