Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 7 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Chinees is klaar met files, gaat te paard naar werk

In de file staan, is over het algemeen geen pretje. Wanneer je dat elke dag gebeurt, komen die files helemaal je neus uit. Voor een Chinees was het reden te wisselen van vervoermiddel. Inmiddels gaat hij op zijn paard naar werk.

Alternatief vervoermiddel

De man werkt in het centrum van Wuhan, een stad met ruim 10 miljoen inwoners. Elke dag stond hij vast wanneer hij op weg was naar zijn werk, maar dat is sinds kort verleden tijd. Tegenwoordig hobbelt de man op zijn paard over het drukke Xiongchu Avenue. Op Chinese social media gingen al snel foto’s van de man rond.

Lees ook: TomTom wil fileprobleem oplossen

De man verklaarde tegenover lokale media dat hij bijna elke dag te laat kwam door de ‘verschrikkelijke files’. Op een dag besloot hij daarom zijn auto in de garage te laten staan en zijn paard als vervoermiddel te gebruiken. Sindsdien heeft hij zijn auto niet meer gebruikt om op het werk te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.