Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 26 feb 2015

Ouders nemen wijnvlek-tattoo voor dochter

Tanya Phillips en haar man Adam uit het Engelse Grimsby vonden het zo sneu dat hun vierde kind, Honey-Rae geboren werd met enorme moedervlekken op haar lichaam, dat ze besloten deze zelf ook te nemen op hun benen. Niet echt uiteraard, maar in de vorm van tatoeages.

Lees ook: Super Bowl-tattoo voor Katy Perry

Intensive care

Toen Honey-Rae geboren werd, had ze direct last van ademgebrek en moest naar de intensive care. De vlekken waren ook toen al aanwezig en werden niet minder naarmate de tijd verstreek, eerder erger. Volgens het stel wilden ze de inmiddels 18 maanden oude meid laten zien dat de vlekken niet iets zijn om je voor te schamen, maar om trots op te zijn.

Lees ook: Man zet Je Suis Charlie-tattoo

Perfect

"In mijn ogen was ze perfect," aldus Tanya, "maar ik wist gewoon dat andere mensen haar zouden gaan nawijzen om de vlekken." De vrouw kreeg afgelopen zomer gelijk, toen ze een ouder stel zag staren en mompelen over de vlekken op de beentjes van Honey-Rae.

Hierop besloten zij en haar man om hun benen op dezelfde wijze te laten tatoeëren. "Het was pijnlijk," zegt de moeder, "maar het was het waard om mijn dochter te kunnen laten zien dat ze niet raar is."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ouders nemen wijnvlek-tattoo voor dochter
Sluiten