Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 14 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Stel doet bijzondere babyaankondiging

Op Reddit is een bijzondere foto verschenen van de aankondiging van een zwangerschap. Reddit-gebruiker MeggoEggo1 plaatste de foto afgelopen weekend met de tekst: “Een niet-traditionele babyaankondiging voor een niet-traditionele familie”.

‘Niet de vader’

Op de foto is een lesbisch stel te zien. De ene draagt een shirt met de tekst: “Ik ben zwanger”, terwijl de ander een shirt draagt met de tekst: “Ik ben niet de vader”.

“Mijn vrouw heeft ook relaties gehad met mannen, dus zij dacht altijd dat ze op een biologische manier zwanger zou worden. Ik had er geen behoefte aan. So it just worked out that way”, legt MeggoEggo1 uit op Reddit.

Lees ook: Say cheese: Schat, ik ben zwanger

De foto zorgde ook voor veel vragen op Reddit die soms werden voorzien van een grappig antwoord door Meggo. Een Redditor vroeg: “Hoe bepalen lesbiennes wie er een baby krijgt?” Het antwoord van Meggo was hilarisch: “We meten onze heupen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.