Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Titelsong film Homies van Chef’Special

Chef’Special levert de titelsong voor de nieuwe Nederlandse filmcomedy Homies. Het betreft het nummer ‘Still Don’t Know’ van zanger/rapper Joshua Nolet en collega’s. ‘Still Don’t Know’ is afkomstig van Chef’Specials meest recente album ‘Passing Through’ dat onlangs werd bekroond met de gouden status.

Absurd

In Homies heeft Timo (Robert de Hoog) moeite met volwassen worden en verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties. Het werk van debuterend filmregisseur Jon Karthaus gaat over vier vrienden, (De Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber en Tibor Lukács), die per ongeluk in extreem absurde en grappige situaties terechtkomen. De homies moeten binnen no-time 22 kilo coke zien te verkopen.

Lees ook: In Your Arms van Chef’Special op nummer 3 bij Song van het jaar.

Naast de vier hoofdrolspelers spelen onder anderen Charlie-Chan Dagelet, Carolien Spoor, Kiki van Deursen, Victoria Koblenko, Sanne Vogel, Geza Weisz, Horace Cohen, Cees Geel, Jennifer Hoffman en Oscar Aerts in, zoals het wordt genoemd, ‘vernietigende comedy’.

Heineken Hall

In maart staat Chef’Special voor het eerst in de Heineken Music Hall. De twee shows zijn reeds uitverkocht. Afgelopen jaar was de band uit Haarlem op Pinkpop te zien.

Homies draait op donderdag 22 januari in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.