Redactie Metro
Redactie Metro Buitenland 5 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Politie Bolivia doet grootste drugsvangst ooit, 8,8 ton cocaïne

De Boliviaanse politie heeft de grootste drugsvangst ooit gedaan, zegt president Luis Arce. Het zou gaan om zo’n 8,8 ton cocaïne. Volgens de Boliviaanse autoriteiten waren de drugs waarschijnlijk onderweg naar Nederland.

De drugs werden in het westen van het Zuid-Amerikaanse land onderschept. In Bolivia hebben de drugs een straatwaarde van ruim 200 miljoen euro. Volgens de Boliviaanse autoriteiten zouden de drugs in Europa zeker 480 miljoen euro opleveren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties