Redactie Metro
Redactie Metro Buitenland 27 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Hamas heeft lijst van 33 Palestijnse gevangenen die vrijkomen

Hamas zegt een lijst te hebben ontvangen met de namen van 33 Palestijnse gevangenen die Israël maandag vrijlaat. Het gaat om drie vrouwen en dertig minderjarigen. Bemiddelaar Egypte meldde eerder dat Hamas zelf elf gijzelaars zal vrijlaten.

Het kantoor van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu maakte maandagmiddag al bekend de families te hebben ingelicht van gijzelaars die vrijkomen. Het is niet duidelijk wanneer de gevangenenruil van maandag precies plaatsvindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties