Metro en ANP
Metro en ANP Buitenland 28 jun 2020 / 09:51 uur

Amerikaanse politie vindt kind van 1,5 jaar oud in hondenhok

De politie in de Amerikaanse staat Tennessee heeft op een terrein in Henry County een kind van 1,5 jaar oud in een hondenhok gevonden, zo meldt News Channel 5. Daarnaast waren er honderden dieren aanwezig in het huis. De moeder van het kind, de stiefvader en diens vader zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling en dierenmishandeling.

Het hok waar het jongetje in was opgesloten was 1,20 bij 1,20 meter. Er lag alleen wat speelgoed in. Naast het hok stonden onder andere emmers die waren gevuld met honderden muizen en er kroop een boa constrictor door het huis. Het kind is inmiddels opgevangen door de jeugdzorg. De politie was het huis binnengegaan naar aanleiding van een anonieme tip.

Vuurwapens en wietplanten

Onder de 700 zwaar verwaarloosde dieren die in het huis aanwezig waren, bevonden zich onder meer acht slangen, waaronder een ruim 3 meter lange boa constrictor. Ook waren er zo’n 65 honden, drie katten, vier parkieten, één gekko, tien konijnen, 86 kippen en 531 muizen in het huis aanwezig.

Verder lag de vloer in een caravan, die op het terrein stond, bezaaid met uitwerpselen en liepen er ontelbaar veel kakkerlakken. Ook vond de politie zeventien vuurwapens en ruim honderd wietplanten.

Lees ook: 2,5 miljoen besmettingen VS en superverspreider in Zwitserland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikaanse politie vindt kind van 1,5 jaar oud in hondenhok
Sluiten