Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 20 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Man die vermoedelijk opzettelijk meerdere keren werd aangereden, overleden

Een 64-jarige man uit Gaanderen, die gisteren in het centrum van Ede vermoedelijk opzettelijk door een automobilist werd aangereden, is volgens de politie overleden. Aan het eind van de middag vond de aanrijding plaats. Volgens ooggetuigen was dat dus opzettelijk én gebeurde het meerdere keren.

Na het vooral is de man naar het ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk gisteravond overleed. De politie heeft een verdachte aangehouden en onderzoekt de aanleiding en de toedracht van de aanrijding.

Man overleden na opzettelijke aanrijding

Rond 17.00 vroeg de politie via Burgernet uit te kijken naar een kleine, grijze auto met een vrouwelijke bestuurster „in verband met een ernstige aanrijding”. Zo’n veertig minuten later werd op hetzelfde platform gemeld dat het voertuig was aangetroffen.

Volgens getuigen werd het slachtoffer meerdere keren overreden door de automobiliste, meldde Omroep Gelderland. Het slachtoffer zou zwaargewond zijn geraakt. Een politiewoordvoerster wilde daarover geen informatie kwijt.

Bij het incident in het stations- en winkelgebied in de straat De Halte zijn veel getuigen geweest. De politie vroeg iedereen die zij nog niet gesproken had zich te melden en schakelde slachtofferhulp in.

Nederlander snakt naar langere vakantie in de zomer en even geen all-inclusive

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man die vermoedelijk opzettelijk meerdere keren werd aangereden, overleden
Sluiten