Metro
Metro Binnenland 1 mei 2020 / 09:14 uur

Kook met Herman den Blijker bij NUNCtv

Wat verbindt nou meer dan eten? Dat dachten de Rotterdamse initiatiefnemers van NUNCtv, een nieuwe livestream platform.

NUNCtv wil mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom brengen ze experts en lokale ondernemers samen om het publiek iets leuks te bieden ter ondersteuning in deze soms moeilijke tijden.

Verbinding zoeken

Veel ondernemers hebben het moeilijk. „Wij dachten: waarom niet? Juist de verbinding zoeken en mensen dichter bij elkaar brengen in een tijd waarin afstand houden de nieuwe norm is”.

NUNCtv is live met een bijzondere eerste actie voor Moederdag

Live Moederdag kookworkshop met Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker van Restaurant GOUD. Op 10 mei kun je via een livestream meekoken met het team van GOUD. Zij vanuit een studio en jij in je eigen keuken. Verras je moeder met een unieke, Rotterdamse kookworkshop. NUNCtv is een nieuw livestream platform dat is gelanceerd met de gedachte om mensen dichter bij elkaar te brengen. Bestel nu jouw kookpakket voor 2 personen en ontvang een unieke inlogcode waar je op 10 mei mee kunt inloggen op https://nunctv.nl/homepage/

Gepostet von NUNCtv am Donnerstag, 30. April 2020

Moederdagactie

NUNCtv lanceert op 10 mei met een unieke moederdagactie: live koken met Herman den Blijker en Nick de Kousemaeker van Restaurant GOUD. Tijdens de livestream kun je met of voor je moeder koken met het team van GOUD. De ingrediënten? Een goede internetverbinding, een persoonlijke inlogcode, jouw gekozen kookpakket en opgestroopte mouwen.

Barbecue

Na de kick-off is NUNCtv van plan nog meer verrassende online livestreams introduceren aan het publiek, zoals een barbecue voor de bewoners van Aafje Rozenburcht.

Ook geïnteresseerd in een uniek moederdagcadeau voor 10 mei? Bestel je kookpakket op nunctv.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kook met Herman den Blijker bij NUNCtv
Sluiten