Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Binnenland 13 okt 2019 / 17:05 uur

Vier keer de leukste feesten tijdens ADE!

Van 16 tot 20 oktober is onze hoofdstad het podium van Amsterdam Dance Event. Met meer dan 2500 artiesten, 600 sprekers en 1000 events is ADE het grootste event in de electronische dance muziek. Duizenden bezoekers uit de hele wereld zullen losgaan op de muziek van dj’s al Martin Garrix, John Talabot, Ryan Marciano & Sunnery James, Olivier Heldens, Adriatique en Bonobo. Wil jij vijf dagen lang feesten? We hebben de vetste feesten voor je op een rij gezet, die nog niet zijn uitverkocht!

Olivier Heldens & Friends – 16 oktober

De Nederlandse dj en producer Oliver Heldens draait al heel wat jaartjes mee in de scene en scoorde wereldwijd talloze hits. Kan jouw ADE niet vroeg genoeg beginnen? Op woensdag 16 oktober staat Olivier Heldens in de Paradiso met zijn eigen show. Volgens de organisatoren wordt het de perfecte mix van bass en future house.

Audio Obscura x Motor City Drum Ensemble – 17 oktober

Audio Obscura weten wel waar ze feestjes moeten geven. Donderdag 17 oktober beginnen ze met een hele bijzondere locatie namelijk de Amstelpassage binnen in Amsterdam Centraal. Power house Motor City Drum Ensemble en Young Marco vullen het stationsgebouw met gevarieerde house platen.

Exposed: Ryan Marciano & Sunnery James – 18 oktober

Sunnery James en Ryan Marciano zetten de AFAS live op zijn kop met hun nieuwe liveshow EXPOSED. Het feest is een nieuwe versie van het top dj-duo en de focus ligt vooral op de connectie met het publiek. De heren beloven een rauwe meer edgy kant van zichzelf te laten zien. Wij zijn benieuwd.

DGTL x BONOBO – 19 oktober

Goed nieuws voor de DGTL-liefhebbers, want DGTL is dit jaar aanwezig op ADE met maar liefst vijf verschillende events over vier verschillende dag. Onze favoriet? DGTL X Bonobo op 19 oktober in de Scheepbouwloods. Bonobo heeft aan aantal artiesten als David August, The Black Madonna en Jon Hopkins uitgenodigd om er een nog vetter feestje van te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier keer de leukste feesten tijdens ADE!
Sluiten