Binnenland 18 apr 2019 / 09:02 uur

Laurenskerk Rotterdam steunt Notre-Dame

Brand een kaarsje voor de Notre-Dame en steun samen met de Laurenskerk Rotterdam dit Franse icoon.

Bijdrage aan Frans icoon

De Laurenskerk Rotterdam steunt graag haar Franse collega de Notre-Dame, na de verschrikkelijk brand die daar onlangs woedde. Door middel van Candlelikes, het platform om 24/7 online en kaarsje te branden, wil de Laurenskerk graag haar bijdrage leveren aan de toekomstige herbouw/restauratie van één van de mooiste kathedralen van de wereld.

Kaarsje branden

De Laurenskerk roept daarom iedereen op om de Notre-Dame te steunen in haar hopelijk spoedige herstel. Door een online een kaarsje te branden, wordt een bedrag van 5 euro gedoneerd aan de Kathedraal Notre-Dame de Paris.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laurenskerk Rotterdam steunt Notre-Dame
Sluiten