Metro
Metro Binnenland 11 apr 2019 / 17:10 uur

Fietser tijdens avondspits uit Coentunnel gehaald

De politie in Amsterdam kreeg donderdag tijdens de avondspits een vreemd verzoek. Ze hebben een fietser uit de Coentunnel moeten halen, dat meldt Rijkswaterstaat op Twitter.

De tunnel moest tijdelijk even dicht en daardoor ontstond er een extra lange file. Hoe de fietser in de tunnel terecht is gekomen, is nog niet precies duidelijk. Het is trouwens niet de eerste keer dat er een fietser in de tunnel fietst die bedoeld is voor auto’s en andere zwaardere voertuigen.

Niet de eerste keer

Het gebeurt de laatste tijd wel vaker dat er verdwaalde fietsers gespot worden in tunnels die uitsluitend bedoeld zijn voor auto’s en andere zwaardere voertuigen. Al eerder dachten fietsers de IJtunnel te kunnen nemen voor een snelle oversteek vanuit Amsterdam-Noord. Ook de Piet Heintunnel werd al een paar keer door fietsers doorkruist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fietser tijdens avondspits uit Coentunnel gehaald
Sluiten