Binnenland 8 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Xavier Rudd in Maassilo

Xavier Rudd komt op vrijdag 2 augustus met zijn zomerse songs naar Rotterdam. De kaartverkoop voor het concert dat de Australische multi-instrumentalist in de Maassilo geeft start maandag 11 maart om 10.00 uur.

Follow The Sun

Xavier Rudd brak door met zijn zomerse hits ‘Follow The Sun’ en ‘Spirit Bird’. Spiritueel en hoopvol, dat kenmerkt de stijl van de Australische multi-instrumentalist. Zijn carrière startte in 2002 met zijn debuutalbum ‘To Let’, waarna zeven studioalbums volgden. Op elke plaat weet Rudd weer verfrissende sounds te laten horen, van reggae tot blues. In zijn thuisland sleepte hij hiermee meerdere gouden en platina albums binnen en deelde hij het podium met artiesten zoals Ben Harper en Jack Johnson.

Activist

Het repertoire van de surfende singer-songwriter is niet alleen heel fijn om naar te luisteren, maar bevat ook diepere activistische boodschappen. Zo komt hij in zijn nummers op voor vrede, het milieu, de rechten van de Aboriginals en natuurlijk voor positiviteit en de liefde.

Het concert van Xavier Rudd in de Maassilo wordt georganiseerd door Rotown en Motel Mozaique Concerts.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.