Binnenland 8 mrt 2019 / 11:17 uur

Kindermuziekweek voor het eerst landelijk

Van 5 tot en met 14 april vindt de eerste landelijke Kindermuziekweek plaats. Na tien succesvolle edities in Rotterdam slaan twaalf grote landelijke partners de handen ineen om ieder kind in Nederland te laten genieten van live muziek.

Meer dan 75 concerten

Het programma is inmiddels helemaal rond. Muziek zelf maken of liever alleen luisteren? Je mag zelf kiezen. In de Kindermuziekweek zijn op meer dan 25 plaatsen meer dan 75 concerten, workshops, zanglessen en andere activiteiten te bezoeken.

Grootse opening

De opening van de kindermuziekweek vindt plaats in De Doelen waar 100 basisschoolkinderen samen met een ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest een speciaal geschreven compositie van Bastiaan Woltjer ten gehore brengen. Het concert is gratis toegankelijk.

Begrip

De Kindermuziekweek is een jaarlijks terugkerend evenement met de ambitie om over vijf jaar net zo’n begrip te zijn als de Kinderboekenweek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kindermuziekweek voor het eerst landelijk
Sluiten